RÂMNICU VÂLCEA: Zeci de pietoni, avertizaţi de poliţiştii rutieri în urma accidentului de marţi de pe strada Matei Basarab (FOTO)

0

pietoni amendati 2Marţi după-amiaza – 24 mai 2016, un accident rutier a avut loc pe strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Vâlcea, o femeie şi un minor fiind loviţi de un autoturism.

Vina a fost a femeii, care deşi avea copilul de mână, a preferat să traverseze strada neregulamentar. Accidentul nu a avut urmări tragice, femeia fiind accidentată mai grav – având se pare o fisură la bazin -, în timp ce minorul s-a ales cu răni uşoare, ambii fiind însă în afara oricărui pericol.

Însă, a doua zi, mai exact miercuri, 25 mai 2016, poliţiştii rutieri ai Biroului Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea au descins pe strada Matei Basarab, în zona Obelix, acolo unde s-a produs incidentul, constatând că zeci de pietoni traversează strada neregulamentar, deşi trecerile de pietoni sunt la câţiva metri distanţă. Astfel, zeci de râmniceni s-au ales cu avertismente pentru încălcarea regulilor de circulaţie.

● Claudia STANCIU

 

Lasă un răspuns