FOTO: S-a deschis ştrandul de la Ocniţa!

0

 

Autorităţile locale din localitatea Ocnele Mari au anunţat deschiderea ştrandului cu apă sărată de la Ocniţa, oferindu-le turiştilor relaxare şi tratament pe toată perioada verii. Ştrandul de la Ocniţa este cel mai mare de ştrand cu apă sărată din Oltenia. Bazinul cu apă sărata , care are o concentraţie ridicată de sare, poate trata reumatismul, afecţiunile ginecologice, dar şi afecţiuni ale sistemului osos.

„Ştrandul cu apă sărată Ocniţa s-a deschis şi vă aşteaptă să-i treceţi pragul în acest sfârşit de săptămână care se anunţă foarte călduros. Pentru mai multe informaţii vă invităm să apelaţi: 0744 200 999 şi 0744 481 014” – au anunţat autorităţile pe Facebook.

0 thoughts on “FOTO: S-a deschis ştrandul de la Ocniţa!

  1. Am fost de curand la acest strand si conditii mizere. La toaleta iti vine sa vomiti,mizerie mare, bataie de joc. Domnul de la gratar se ardea pe mana cand intorcea micii si isi baga degetele in gura si le lingea, ..groaznic. Am stat la casuta, am avut ghinionul ca in fata noastra sa fie si o rulota cu terasa, care cred ca erau 10-12 persoane. Au stat pana tarziu, cu greu m-am odihnit. Venim la tratament si avem parte de petrecareti.

  2. O mare teapa conditii mizere la toaleta jalnic miroase oribil ca sa tragi apa la toaleta trebuie sa pui mana pe niste sfori locuri pt rulote nu exista noi am campat pe un maidan ( rulota find intr o parte) a trebuit sa ne chinuim sa o putem echilibra si ca sa fie totul „perfect” nici macar apa rece nu curgea la dusuri toata lumea pleca cu sarea pe ei si cu banii luati!!!!!! Iar tariful nu este de 6 lei adult ci 8 lei. Groaznic nu recomand nimanui sa mearga acolo!! P.s.doamna care incaseaza banii la intrare este de o nesimtire iesita din comun…

  3. O mare teapa conditii mizere la toaleta jalnic miroase oribil ca sa tragi apa la toaleta trebuie sa pui mana pe niste sfori locuri pt rulote nu exista noi am campat pe un maidan ( rulota find intr o parte) a trebuit sa ne chinuim sa o putem echilibra si ca sa fie totul „perfect” nici macar apa rece nu curgea la dusuri toata lumea pleca cu sarea pe ei si cu banii luati!!!!!! Iar tariful nu este de 6 lei adult ci 8 lei. Groaznic nu recomand nimanui sa mearga acolo!! P.s.doamna care incaseaza banii la intrare este de o nesimtire iesita din comun…

  4. Mizerie de nedescris! Stiam ca nu sunt conditii bune, dar fata de anii trecuti parca e mai rau…am platit parcare, intrare, sezlong, am plecat juma’ de ora, cand am revenit, mi-au cerut iar bani de parcare, intrare, sezlong…noroc ca am avut bonurile cu mn..la intrare e o gretoasa…la
    gratar unu’ caruia i se prelingea
    sudoarea pe mici, incasa, intorcea carnea cu mana…cah…pacat de locul acela…

  5. Am fost de curand la acest strand insa conditiile de aici mi-au lasat un gust amar.Am fost cazat la o casuta cu doua paturi.Pe jos mizerie,intre casute buruieni de un metru tocmai bune pentru serpi,nu au macar un scaun sau o masa pe care sa mananci,ori mananci pe cearceaf ori te cari cu mancarea la terasa strandului,apa murdara in bazine, plina de insecte.Preturile foarte mari la produsele de la magazin,o sticla de apa minerala de 0,5l-3 lei,o halba de bere-3 lei,apa minerala 1,5l-5 lei,paznicul injura tot timpul.Cu toate ca am fost cazati la casuta,am platit separat accesul la bazine si parcarea chiar daca in interiorul strandului nu exista parcare amenajata.Acoperisurile de la majoritatea casutelor sunt jalnice,rupte.S-au laudat ca strandul a fost reabilitat.Nu se vede.Pe viitor,voi evita acest strand.
    Barele de metal de la bazine cat si o scara de la bazinul mare au zone unde sunt mancate de rugina sau sunt rupte fiind un pericol real de accidentare.

Lasă un răspuns