FOTO – VIDEO: Motociclistul mort în accident pe DN7 a fost înmormântat! Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum

Jale mare în comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea. Andrei Cristian, tânărul motociclist care a decedat sâmbătă într-un tragic accident rutier pe DN 7 – Milcoiu, a fost condus marţi, 21 iunie 2016, pe ultimul drum. Sute de persoane au mers la înmormântare pentru a-i spune un ultim „ADIO” unui tânăr care era extrem de iubit de familie şi prieteni.

Alături de familie şi prieteni, zeci de motociclişti din Vâlcea au mers la înmormântare, îndureraţi că au pierdut un prieten de nădejde şi un motociclist pasionat.

Aşa cum spuneam, tragedia a avut loc sâmbătă, iar totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, cand o femeie (pieton) a sarit in fata motocicletei condusa de Andrei Cristian, iar acesta din urma nu a putut evita impactul. Motociclistul a cazut pe carosabil, iar impactul i-a fost fatal. Andrei Cristian a murit la scurt timp, iar cadrele medicale ajunse la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Andrei Cristian locuia in Bucuresti, insa el era originar din Ramnicu Valcea. Prietenii sai sunt socati de disparitia timpurie a tanarului de 22 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Reclame

Un gând despre “FOTO – VIDEO: Motociclistul mort în accident pe DN7 a fost înmormântat! Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s