DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA! Vezi unde poţi să mergi!

0

  Unul dintre cele mai importante evenimente ce are loc în acest week-end, 25-26 iunie…

 

Unul dintre cele mai importante evenimente ce are loc în acest week-end, 25-26 iunie 2016, în judeţul Vâlcea este cel de la Vaideeni. Este vorba despre manifestarea cultural artistică „Învârtita dorului”, acolo unde se anunţă o distracţie pe cinste. Celebrul festival va începe sâmbătă la ora 17.00 cu o expoziţie de fotografie la Căminul cultural Vartolomei Todeci.

Seara însă se anunţă a fi extrem de frumoasă pentru iubitorii de spectacole folclorice, invitaţi de seamă vor urca pe scenă. Este vorba despre Nicoleta Voica, Mariana si Adriana Anghel, Nineta Popa, Codruta Rodeanu, Aurelian si Anamaria Preda, Bogdan Cioranu, Ilie Dura, Maria Jianu, Marius Tugulescu, Anamaria Iorga, Ana Maria Gheorghescu, Madalina Popescu, Ansamblul de dansuri Miorita din Vaideeni. Prezinta Văru Săndel. Invitat extraordinar este celebrul actor Dorel Visan.

Manifestările vor continua şi duminică cu deschiderea festivităţilor, cu parada portului popular spre Platoul Învârtita Dorului şi cu un spectacol susţinut de formaţiile artistice invitate.

În club sau la fittnes?

Pentru tinerii din Vâlcea, distracţia începe încă de vineri seara, 24 iunie 2016, în Clubul Tao din Râmnic, acolo unde invitat special este celebrul DJ Eftimie, care va încinge atmosfera. Şi sâmbătă noaptea se anunţă a fi un show total, special guest fiind MC SO, iar intrarea este liberă pentru fete.

Dacă totuşi vrei să te distrezi sănătos, atunci poţi alege să mergi la Fitness Festival 2016 – ediţia a II-a, unde participarea este gratuită. Un club sportiv de fitness din Râmnicu Vâlcea organizează aceste eveniment în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, mai exact în parcarea de la River Plaza Mall. Poţi încerca să faci pur şi simplu mişcare sub atenta supraveghere a unui trainer sau poţi face un maraton de Cycling. Mai mult, au loc seminarii de nutriţie şi stil de viaţă activ, antrenamente echilibrate şi rezultate pe măsura. Totul începe sâmbătă, 25 iunie 2016, la ora 12:00.

Piscină… o distracţie răcoroasă

Iar dacă zilele din acest week-end sunt caniculare, ei bine, încercaţi bazele de agrement şi piscinele din Vâlcea. Cele mai multe piscine sau ştranduri se găsesc în Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti, dar şi la Ocnele Mari. În Călimăneşti sunt trei baze de agrement, cel mai mare fiind unul cu piscine cu apă termală, situat în punctul turistic Cozia, urmat de Casa Românească, Camelot etc.

În Râmnicu Vâlcea avem Baza de Agrement Ostroveni, dar şi alte câteva piscine atât în cartierul Nord, cât şi în Ostroveni şi Troianu.

Mai nou, în staţiunea Băile Olăneşti s-a construit unul dintre cele mai luxoase SPA-uri din România, baza de agrement beneficiind de mai multe piscine în interior şi în exterior, dar şi de zone termale, zone de masaj, tratamente spa şi wellness şi program special pentru terapii.

În Băile Govora, turiştii şi localnicii au la dispoziţie ştrandul cu apă iodurată, iar la Măciuca putem găsi un alt centru de agrement, Forest Retreat & Spa, cu piscină, spa, jacuzzi, salină, sală fitness, unde poţi să petreci câteva zile într-un loc liniștit și relaxant.

PS. Revenim cu update-uri în măsura în care mai aflăm despre organizarea vreunui eveniment în Vâlcea…!

0 thoughts on “DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA! Vezi unde poţi să mergi!

Lasă un răspuns