DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA! Maraton, petrecere la piscină, fotbal, teatru de vară şi filme

Maraton Color Race în Râmnicu Vâlcea

Distracţia, îmbinată cu sportul, începe în Râmnicu Vâlcea încă din seara de vineri, 22 iulie 2016, când pe Bulevardul Dem Rădulescu va avea loc maratonul Color Race, organizat de Echipa NeXT and Co. Conform organizatorilor, evenimentul  îmbină culoarea cu sportul, iar maratonul va avea loc pe a doua parte a Bulevardului Dem Rădulescu, începând cu ora 19:00. Taxa de participare este de 20 lei. „Pudra este testată dermatologic și concepută să coloreze tot ce e în jur, dar să se ia la prima spălare (chiar am încercat asta!). Vă așteptăm cu tricouri albe si cu dorinţa să fiţi coloraţi!” – susţin organizatorii.

CSM Râmnicu Vâlcea vs. FC Hermannstadt

Un alt eveniment sportiv din acest week-end va avea loc pe Stadionul Zăvoi, din Râmnicu Vâlcea. Acolo, echipa locală CSM Râmnicu Vâlcea va întâlni, într-un meci amical, formaţia FC Hermannstadt, echipă din Sibiu care a promovat în eșalonul secund. Partida va avea loc la ora 10:30.

„Antrenor și jucător la oaspeți este Răzvan Dâlbea, fostul fotbalist din Zăvoi în timp ce în teren o să fie și unul dintre juniorii de perspectivă al wechipei noastre, Robert Bratu, împrumutat la FC Hermannstadt pentru sezonul viitor. Până acum Viperele Albastre au mai jucat trei partied amicale: 1-1 cui Juventus București, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu CS Șirineasa” – anunţă conducerea CSM Râmnicu Vâlcea.

Petrecere la Piscina Dăeşti…

Şi pentru că este vară, nu strică o distracţie la piscină. Nu-i aşa? În acest week-end, vă recomandăm o petrecere ce va avea loc la Piscina Dăeşti (THUNDER SUMMER POOL), din localitatea Dăeşti, judeţul Vâlcea. Petrecerea – Sunset/Sunrise – se va întinde pe două zile, 22 şi 23 iulie 2016, iar invitat de gală este Chris Mas In The Mix, cel care va încinge atmosfera la petrecerea de la piscină. Trebuie precizat că distracţia, conform organizatorilor, va începe de la ora 22.00, în serile de vineri şi sâmbătă.

Spectacole la Teatrul de Vară din Călimăneşti

La Călimăneşti, însă, vâlcenii iubitori de teatru pot participa la spectacolele Taberei Naţionale de Teatru „Florin Zamfirescu”, care a ajuns la ediţia a VIII-a. Manifestările sunt organizate de Primăria Călimăneşti, în parteneriat cu U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” şi Fundaţia Act.or.Art.

În acest week-end, vor avea loc zilnic spectacole la Teatrul de Vară din Parcul Central Călimăneşti. Încep de vineri, 22 iulie 2016, ora 19.30, cu un concurs de dans cu premii, în timp ce sâmbătă se va pune în scenă piesa „Spectacol, Best of Shakespeare”, piesă care se va repeta şi duminică de la ora 19.30.

Filme…

Pentru cinefili, Cinema Geo Saizescu din cartierul Ostroveni, municipiul Râmnicu Vâlcea, a pregătit câteva filme bune, care vor rula pe marele ecran în acest week-end. Aşadar, iată programul la cinema: Star Trek Beyond (vineri, 22 iulie, ora 20:00; sâmbătă, 23 iulie, ora 20:00; duminică, 24 iulie, ora 20:00), SKIPTRACE (sâmbătă, 23 iulie, ora 17:00; duminică, 24 iulie, ora 17:00) şi Ice Age: Collision Course (sâmbătă, 23 iulie, ora 12:00 si 14:00 – Pret bilet 10 lei; duminică, 24 iulie, ora 12:00 si 14:00 – Pret bilet 10 lei).

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s