DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA! Party în club, relaxare la spa, sărbători câmpeneşti sau filme la cinema

 

WE LOVE TO PARTY în club

Pe tinerii din Râmnicu Vâlcea îi aşteaptă o petrecere pe cinste sâmbătă, 13 august 2016, în Clubul TAO. Organizatorii au pregătit un eveniment intitulat sugestiv „From 10PM till SUNRISE… WE LOVE TO PARTY”, iar invitaţi speciali la petrecere, pentru a încinge atmosfera cu muzica lor, sunt DJ Roby & DJ MaFriend, MC EILA.

Conducerea Clubul TAO a anunţat că intrarea este liberă pentru toată lumea, iar dacă doriţi să rezervaţi o masă o puteţi face la numărul de telefon 0766.010.450.

 

Relaxare la Forest Retreat & Spa

După o petrecere nebună cu club, tinerii se pot relaxa la spa. Sigur, recomandăm această locaţie tuturor, de la cei mici la cei mari şi vă garantăm că vă veţi simiţi de minune. Ne referim aici la Forest Retreat & Spa din localitatea Măciuca, una dintre cele mai noi şi mai luxoase locaţii din judeţul Vâlcea.

„Te simți obosit și fără putere? Încearcă terapiile Forest Retreat & Spa și te vei bucura de cea mai plăcută experiență de relaxare.Alege acum terapia care ți se potrivește!

Îți dorești un weekend numai pentru relaxare? Vrei să alungi oboseala adunată de-a lungul săptămânii? Forest Retreat & Spa e locul perfect pentru a-ți recăpata tonusul fizic si mental sau pentru a te menține în formă! Programează-ți și tu un moment de relaxare la numărul de telefon 0730.066.350 sau pe www.forestspa.ro” – specifică reprezentanţii Forest Retreat & Spa.

 

Sărbători câmpeneşti la Măciuca şi Drăgoeşti

Şi dacă doriţi să vă duceţi la Spa la Măciuca şi este week-end prelungit este păcat să nu rămâneţi şi la sărbătoarea câmpenească organizată de Primărie. Aceasta va avea loc luni, de Sfânta Maria, iar, conform arenavalceana.ro, programul artistic va începe de la ora 15:00, cu formaţia Nicu Troncea şi soliştii Oana Preda, Ioana Dincu şi Mişu de la Caracal. O oră mai târziu, pe scenă, vor urca Rapsodia vâlceană şi interpreţii de muzică populară Cristina Udrea, Luminiţa Tănăsie, Mioara Raica şi Alin Pavelescu. La ora 19:00, comunitatea din Măciuca va petrece alături de Ileana Lăceanu, iar de la ora 20:00 va avea ocazia să o revadă pe îndrăgita solistă Mariana Ionescu Căpitănescu. La ora 21:30, trupa ANTRACT va schimba ritmul, iar la 23:00 va fi un alt moment deosebit, pregătit de White Trumpet & DJ Antonio Parazar. Organizatorii au pregătit şi alte surprize – concursuri, competiţii sportive, focuri de artificii şi nu numai.

Luni, 15 august, în Ziua de Sfânta Maria şi  Primăria Drăgoesti, judeţul Vâlcea, a pregătit o petrecere câmpenească, care este deja tradiţională în comuna respectivă. La eveniment sunt invitaţi solişti renumiţi ai muzicii populare româneşti, cum ar fi Constantin Enceanu, dar şi formaţii gen Formaţia Galaţi. De altfel, vor mai urca pe scenă Isigenia alături de Tudor Sebastian, Virgil Ghiu şi Lucica. Din program nu va lipsi un foc de artificii, timp de opt minute.

 

Patru filme la Geo Saizescu…

Ei bine, în week-end nu puteţi rata filmele de la Cinema Geo Saizescu, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă şi duminică, vor rula pe marele ecran din Ostroveni patru filme interesante, pe toate gusturile şi pentru toate vârstele. Printre acestea este un film de animaţie pentru copii – The secret life of pets, care va rula sâmbătă – 13 august, ora 12:00, şi duminică – 14 august, ora 12:00. Şi celebrul film Suicide Squad se va putea vedea în Ostroveni sâmbătă – 13 august, ora 17:00, şi duminică – 14 august, ora 14:00. Un alt film interesant, dar recomandat doar pentru iubitorii de filme horror, este Lights Out, pe care-l puteţi vedea sâmbătă – 13 august, ora 14:00, şi duminică – 14 august, ora 20:00. În final, Cinema Ostroveni vă prezintă şi filmul Hell or High Water, un film care-i are în rolurile principale pe actorii Jeff Bridges, Chris Pine şi Ben Foster şi pe care-l puteţi vedea sâmbătă – 13 august, ora 20:00, şi duminică – 14 august, ora 17:00.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s