DISTRACȚII de WEED-END la VÂLCEA. Concert DJ Project și Puya, concurs de pescuit sau Mechanic

Artisti de marca la Festivalul „La izvorul dorului”

Week-end-ul acesta avem petrecere mare la Babeni, acolo unde se desfasoara Festivalul „La Izvorul dorului”. Aceasta sarbatoare a devenit o traditie pentru babenari, Iar anul acesta a ajuns la cea de-a 45-a ediţie. Autoritatile locale au pregătit o serie de manifestări in zilele de sambata si duminica, 3-4 septembrie 2016, fiind vorba despre evenimente culturale, sportive şi artistice. Vor fi spectacole de muzică populară şi uşoară susţinute de Elena Ghiţulete, Marius Tugulescu, Ansamblul “Rapsodia vâlceană”, Anne Mary, Carmen şi DJ Project.
Un moment important va fi acela al paradei portului popular, eveniment care va avea loc duminică, 4 septembrie 2016. Tot duminică, va avea loc un spectacol de muzică populară la care vor canta urmatorii artisti: Ana Maria Iorga, Ana Maria Gheorghescu, Marius Tugulescu, Ilie Dura, Adrian Ivan, Raluca Stoica, Roberta Crintea, Robert Târnăveanu şi Nicu Novac. Seara se va incheia in Parcul Central, acolo unde pe scena vor urca Puya, Vescan, Anastasia, Ester, Dj Amy şi Dj Wicked.

Concurs de pescuit la Vladesti

Pescarii sportivi din Valcea sunt invitati duminica, 04 Septembrie 2016, începând cu ora 07.00 si pana la ora 15.00, la balta de pescuit sportiv din localitatea Vlădești, județul Vâlcea, acolo unde va avea loc un concurs de pescuit.
Concursul va consta în două probe. Câștigatori vor fi competitorii care au prins cea mai mare captură și cei care au prins cea mai mare cantitate de pește. La această întrecere pot participa toți pescarii amatori care se înscriu în competiție până cel târziu pe data de 03 Septembrie 2016 la numărul de telefon 0755 / 307 988. Pasionații de pescuit care participă la această competiție au dreptul la două undițe si pot folosi orice montură și tehnică de pescuit. Premiile oferite constau în obiecte de pescuit și alte materiale promoționale.

Două filme tari la Cinema Ostroveni

Iubitorii de filme vor avea in acest week-end doua filme tari de vizionat. Conducerea Cinematografului Ostroveni din Municipiul Ramnicu Valcea a pregatit un program interesant. Cel mai cautat film va fi cu siguranta Mechanic: Resurrection ce-i are in prim-plan pe marii actori Tommy Lee Jones, Jessica Alba si Jason Statham. Acest film va putea fi vazut dupa urmatorul program: sambata – 3 septembrie – de la ora 20.00, duminica – 4 septembrie – de la ora 20.00.
Cel de-al doilea film interesant de pe marele ecran de la Cinema Ostroveni, ca va rula in acest week-end, este Maraudes in care joaca actorii Bruce Willis, Adrian Grenier, Dave Bautista. Programul pentru acest film este urmatorul: sambata – 3 septembrie – de la ora 17.00, duminica – 4 septembrie – de la ora 17.00.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s