DISTRACȚII de WEEK-END la VÂLCEA: Excursie pe Transalpina, bălăceală la piscina sau petrecere in Club

Transalpina, un traseu de vis

Profita de vremea frumoasa si descopera frumusetile judetului Valcea. Destinatia propusa de noi este Transalpina, iar o ruta interesanta de urmat este Râmnicu Vâlcea-Horezu-Peștera Muierilor-Novaci-Rânca-Obârșia Lotrului-Voineasa-Râmnicu Vâlcea. Ajuns la inaltime, poti face un picnic pe cinste si admira privelistea minunata.

Balaceala la Camelot…

Si chiar daca oficial a venit toamna, caldura nu ne-a parasit, iar piscinele sunt inca deschise. Valcea are numeroase piscine si baze de agrement. Noi pentru acest week-end va propunem Piscina si Terasa Camelot din statiunea Calimanesti – Caciulata, acolo unde apa calda din piscina va invita la o balaceala si o plaja relaxanta alături de un Aperol Spritz.

Distractie cu MC ANURYH la TAO CLUB

Pentru tinerii care sambata seara prefera o distractie pe cinste in club, le putem spune ca sambata, 10 septembrie 2016, in Tao Club este organizata o petrecere pe cinste. Evenimentul intitulat We Own The Night este in colaborare cu KISS FM, iar invitatul special al serii eate MC ANURYH. Important de stiut este ca intrarea ca fi lasata libera pentru fete.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s