DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA! Concerte, expediţii pe munte şi competiţii sportive…

 

Concerte în Râmnicu Vâlcea

În acest week-end, vâlcenii se pot delecta cu două concerte interesante. Unul dintre ele va avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2016, la River Plaza Mall, acolo unde craioveanca Oana Radu va urca pe scenă şi va deschide manifestările ocazionate de inaugurarea Radio Oltenia la Vâlcea. Şi trupa No Antidote va cânta în cadrul evenimentului. Vâlcenii mai pot asista la un spectacol inedit de dansuri moderne, iar distracția va fi alimentată constant cu premii pentru mari și pentru mici, face painting și…surprize din partea magazinelor partenere!

Un alt concert va avea loc tot sâmbătă, la Aby Stage Bar din cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. „Sâmbătă, 17 septembrie, orele 22:00 Melcu’ şi Natty ambalează motoarele, golesc berile şi distrează fetele!  Invitat special: Mc Kantescu Cu Reggae, Rock, Dub, Hip Hop şi ce ne mai pică pe mână, facem party să ne ţii minte o lună!” – anunţă organizatorii.

Cucerim vârful Cozia…

Un grup de tineri din Bucureşti organizează sâmbătă, 17 septembrie 2016, o expediţie pe masivul Cozia, din judeţul Vâlcea. Plecarea este din Bucureşti, la ora 5:45, iar traseul este următorul: București (Hotel Horoscop, Piata Unirii) – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Cozia. În jurul orei 10.00, cei care s-au înscris se vor întâlni la la Mănăstirea Turnu (localitatea Călimănești), de unde vor începe ascensiunea către Cabana și Vârful Cozia, cel din urmă aflat la 1668 m altitudine.

Dacă mai sunt doritori de aventură, pot suna la numărul de telefon 0752 686 123, pentru a se înscrie în cursa de cucerire a vârfului Cozia.

„Pe 17 septembrie vom urca pe măiestosul masiv până la Cabana și Vârful Cozia, traversând o pădure superbă. În vârf ne va întâmpina cea mai frumoasă panoramă din sudul munților Făgăraș, care ne va cuceri instant prin priveliștile oferite.  Odată ajunsi in vârful muntelui, vom face un popas pentru a lua masa și pentru a ne odihni. Cu bateriile încărcate și poftă de viață, vom coborî spre localitatea Cozia, pe un traseu diferit, cu peisaje superbe. Sosirea în București va avea loc în jurul orei 22.30.  Traseul montan durează aproximativ 8 ore, necesită o pregătire fizică medie iar gradul de risc este mic.  Echipament necesar: bocanci/ghete, pantaloni lungi sport, rucsac si pelerina de ploaie (pentru orice eventualitate)” – au anunţat organizatorii.

CSM Râmnicu Vâlcea, meci important în Zăvoi 

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, de la ora 12.00, CSM Râmnicu Vâlcea joacă un meci important pe Stadionul Zăvoi, în compania celor de la Foresta Suceava. „Viperele albastre” vin după două înfrângeri, însă întăriţi în atac după ce Florin Costea a semnat un contract cu gruparea vâlceană. Conducerea CSM se aşteaptă la un rezultat bun pe teren propriu, dar îi îndeamnă pe vâlceni să meargă în număr cât mai mare la stadion şi să-şi susţină echipa locală.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s