DISTRACȚII de WEEK-END la VÂLCEA: Relaxare la spa, cursuri gratuite de inot si festivalul vinului

Spa si cursuri de inot la Tisa

La acest sfarsit de saptamana, Tisa Spa de la Baile Olanesti a pregatit un program complex pentru familii, iar accesul in acest complex super luxos este redus cu 50% pentru parinti si copii. De altfel, sambata, 24 septembrie 2016, in cadrul complexului va fi organizat un curs gratuit de inot pentru copii.
„Copiii participanti au intrare gratuita pentru cele doua ore de curs si beneficiaza de o ora bonus in cadrul centrului, pentru a se putea bucura de tobogane si atractii. Vârsta minimă 5 ani.
Parintii si insotitorii copiilor benefiiciaza de 50% reducere pentru orice tip de acces din cadrul TISA (AQUA, Thermarium, Fitness). Veti fi alaturi de copii si va veti putea totodata relaxa in voie.
Cursuri De INOT Valcea formeaza o noua grupa de copii, care vor incepe cursurile la inceputul lunii octombrie, in piscina semiolimpica TISA Spa Resort” – au precizat reprezentantii complexului spa.

Traditionalul Festival al Vinului la Prundeni

La acest sfârşit de săptămână, 24-25 septembrie 2016, la Prundeni este organizata o manifestare ce a devenit deja tradiţională pentru locuitorii din zonă. Este vorba despre Festivalul Drumul Vinului, care anul acesta a ajuns la cea de-a V-a ediţie. Edilul localitatii a pregătit multe surprize pentru localnici, programul fiind unul încărcat.
Manifestările se vor desfăşura la Ateneul Sătesc Zăvideni şi vor începe sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 09.00, când primarul Horăscu îşi va primi oficial invitaţii. La ora 10.00, cei prezenţi vor participa la Simpozionul „Salvarea patrimoniului viticol naţional în Podgoria Drăgăşani”, la care este invitat să participe dr. ing. Gorjan Sergiu Ştefan. În cadrul acestui simpozion vor avea loc degustări de vinuri prezentate de cunoscuţi sommelieri, expoziţii tradiţionale de vinuri din podgorii renumite şi expoziţii de produse agricole. Tot sâmbătă va mai fi un vernisaj semnat de Tudor Meiloiu şi Vasile Solga, dar şi o lansare de carte a scriitorilor Leonard I. Voicu (Canada) – „FUNIA ROŞIE” şi Jesus Avila Granados (Spania) – „ULTIMUL ERETIC“ – VOL. 1 şi 2.
De la ora 17.00 va începe distracţia, atunci când pe scenă vor urca mai mulţi cântăreţi cunoscuţi de muzică folclorică: Maria Ghinea, Violeta Constantin, Ion Drăgan, Claudia Torop, Cosmin și Constantin Gaciu, Ion Ancuţa, Rodica Nicolescu, Ana Maria Cârjan, Gabriel Andrei, Samir Ionescu, Denisa Paliță, Dumitru Miuță, Stelian Hristea, Gabriela Argeşanu, Mioara Raica, Mihaela Costache şi Daniela Bărbuceanu. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.
Dar festivalul nu se încheie aici, pentru că şi duminică, 25 septembrie, vor fi organizate manifestări. Totul începe de la ora 17.00 cu recitaluri susţinute de Neta Soare, Maria Loga, Cristian Bănățeanu, Victoriţa şi Alina Lăcătuşu, Robert Târlăveanu, Ilie Dură, Elena Manolea, Lorena Iacob, Georgel Nucă, Viorica Chiurciu, Marius Țugulescu, Lucretia Goagea, Irina și Dorel Vlada şi Ansamblul folcloric ,,Floricica’’ din Costești – Vâlcea. La final, primarul Horăscu a mai pregătit un foc de artificii superb.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s