DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Ziua recoltei, SPA, petrecere în club sau premieră la teatru

 

Ziua recoltei în Râmnicu Vâlcea

Şi pentru că este primul week-end al lunii octombrie, în Râmnicu Vâlcea are loc ”Ziua Recoltei”, care a ajuns anul acesta la cea de-a şasea ediţie. Manifestarea se desfăşoară pe str. General Praporgescu, în zona Consiliului Judeţean Vâlcea începând de sâmbătă, 1 octombrie – deschiderea oficială fiind programată la ora 10.00 – şi până duminică, 2 octombrie. Vizitatorii târgului vor fi încântaţi de fructele, legumele, murăturile, produsele apicole, produsele tradiţionale din carne şi lapte aduse de cei peste 30 de producători – particulari şi societăţi comerciale de profil – dar şi de creaţiile unor meşteri populari vâlceni. În prima zi a evenimentului, sâmbătă, 1 octombrie, sunt programate un concert al Fanfarei ”Gabriel Chaborschi” la ora 10.15 şi două spectacole ale Ansamblului ”Rapsodia Vâlceană”, la orele 11.30 şi 15.00, iar în cea de-a doua zi, duminică, 2 octombrie, un alt concert al Fanfarei ”Gabriel Chaborschi”, la ora 10.30, şi un recital al artiştilor ”Rapsodiei Vâlcene”, la ora 17.00.

Un pont: la primul stand o puteţi găsi pe jurnalista Nicoleta Ene, cea care în timpul liberă prepară delicatese la borcan, după reţetele ei tradiţionale. Nu o rataţi!

„Chair massage” gratuit la Olăneşti

Cel mai nou şi luxos complex de agrement din Vâlcea este Tisa Spa Resort de la Băile Olăneşti. Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum arată sau pur şi simplu sunteţi dornici de o sesiune de relaxare, Tisa Spa vă oferă în acest week-end masaje gratuite între orele 16.00 – 17.30.

„Sâmbătă oferim sesiuni gratuite de 5-10 minute de chair massage. Cu aceasta ocazie, va veti putea convinge de efectele pe care chiar si un masaj de scurta durata il poate avea asupra starii dumneavoastra de bine. De asemenea, terapeutii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice intrebari si pentru recomandari personalizate. Nu este necesara programarea in prealabil, ordinea se va stabili pe loc, in functie de cerere. Accesul permis oricarei persoane interesate, iar copiii sunt de asemenea bineveniti” – precizează organizatorii.

Distracţie nocturnă la club

După o săptămână de şcoală, adolescenţii din Râmnicu Vâlcea sunt aşteptaţi în seara zilei de sâmbătă, 1 octombrie 2016, în TAO The Club, acolo unde va avea loc INSOMNIA PARTY. Organizatorii l-au invitat pe DJ Set pentru a încinge atmosfera, însă tot pentru acest lucru vor fi pe scenă şi cei mai sexy dansatori şi dansatoare.

Trebuie precizat că intrarea va fi lăsată liberă pentru fete, însă cine doreşte să-şi facă rezervări o poate face la numărul de telefon următor: 0766.010.450. Petrecerea este „powered by KISS FM”!.

Premieră la Anton Pann

Şi pentru că avem nevoie şi să ne culturalizăm, în acest week-end vă recomandăm două piese de teatru. Sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea va avea loc o premieră. Este vorba despre punerea în scenă a piesei „TNT – un spectacol  de improvizaţie exploziv”, un spectacol oferit de Mihaela Sîrbu.

De asemenea, tot sâmbătă 1 octombrie, de la ora 18.00, la RIVER PLAZA MALL, se va juca piesa HANSEL şi GRETEL, după Fraţii Grimm, un spectacol de Diana Roman.

Foto: Facebook

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s