DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Cinci idei minunate…

 

Concert jazz la Filarmonică

Distracţiile din acest week-end încep încă din seara zilei de vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 19.00, când la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, Sala Lahovari, are loc un concert extraordinar de jazz susţinut de Marius Vernescu. Alături de Marius Vernescu vor urca pe scenă și colegii săi de band: Alex Man – contrabas, Iulian Nicolau – tobe. Prețul biletului este de 30 lei, ele putând fi procurate de la Agenția de bilete a Filarmonici.

Marius Vernescu este considerat unul dintre cei mai străluciți muzicieni de jazz din România. Acesta este câştigător al prestigiosului Festival de Jazz de la Montreux, Elveția şi al concursului Niedersachsen Jazz (Germania). A obținut Marele Premiu în cadrul Festivalului Internațional de Jazz Django Reinhardt (Italia), precum şi Premiul pentru “Cea mai valoroasă performanță externă a unui muzician român” în cadrul Galei Premiilor de Jazz (România).

Movie Party la Tavernă

Tot vineri, 14 octombrie 2016, are loc unul dintre cele mai interesante evenimente din Vâlcea în ultima perioadă. Începe la ora 20.00 şi ţine până a doua zi, în funcţie de cât eşti de pregătit să dansezi şi să te distrezi toată noaptea. Este vorba despre Movie Party, un eveniment organizat de clubul Leo Cozia, ce se ţine la Taverna OK din Râmnicu Vâlcea.

„Dacă anul trecut covorul roșu v-a întâmpinat, iar reflectoarele au fost ațintite asupra voastră la cea mai strălucitoare petrecere a iernii, Hollywood Party, anul acesta Leo Cozia vă invită să întruchipați personajul vostru preferat la cea de-a doua ediție a petrecerii, intitulată Movie Party. Sunteți nerăbdători să fiți primiți cu căldură de furtunoasa Harley Quinn, de gingașa Rose, pe Titanic, sau de energicul căpitan Jack Sparrow?” – spun cei de la Leo Cozia.

DELIA vine în TAO

Este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din ţară, iar solicitările pentru a susţine concerte curg pe adresa ei. DELIA vine totuşi sâmbătă, 15 octombrie 2016, la Râmnicu Vâlcea, în clubul Tao, concertul ei urmând să înceapă de la ora 22.00. Delia va cânta live, iar cei care vor să-i asculte melodiile celebre („Da, Mama”; „Ce Are Ea”; „Gura Ta”; „Cum Ne Noi”; „1-2-3-4 Unde Dragoste Nu E” sau „Cine m-a făcut om mare”) pot merge în club sâmbătă seara. Intrarea costă 30 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0766.010.450.

Oana Sârbu la „Autumn Leaves”

Dacă totuşi vrei să optezi pentru altceva sâmbătă seara, poţi alege să mergi la UNION Irish Pub&Dining acolo unde are loc un concert de pian, acompaniat de vocea celebrei Oana Sârbu, în timp ce la clapete se va afla Puiu Pascu. Intrarea este liberă, concertul făcând parte din numeroasele evenimente organizate zilele acestea Festivalului de Teatru „Râmnic Inter Fest”, ediția a VI-a, 2016, organizat de Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea. Evenimentul începe de la ora 22.00, iar organizatorii spun că este vorba despre un Cafe-Teatru, intitulat „Autumn Leaves”. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon 0731.977.779.

Ultima zi de „Râmnic Inter Fest”

Duminică, 16 octombrie 2016, vă propunem să vă distraţi la ultima zi al Festivalului „Râmnicu Inter Fest” după următorul program:

  • ora 11.00 – Clubul de teatru pentru copii Mezzetino București – „Ursul păcălit de vulpe” – Distribuția: Vasile Manta, Magda Condurache, Veronica Popescu – în sala ZĂVOI (spectacol pentru copii)
  • ora 19.00 – Opera Română Iași – „Valsuri celebre în interpretări coregrafice” – în sala Teatrului Anton Pann
  • ora 22.00 – Cafe-Teatru – Stand-up Comedy – Claudiu Popa – la UNION PUB

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s