DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: DJ Adrian Eftimie, petrecere retro, tur de crame şi iniţiere în supravieţuire…

 

Iniţiere în Supravieţuire în Munţii Căpăţânii

Un eveniment inedit are loc în acest week-end la Vâlcea şi, deşi vremea este capricioasă, merită efortul să participi la el. Este vorba despre un curs de iniţiere în tehnicile de supravieţuire, gen Bear Grylls, ce are loc sâmbătă şi duminică, 22-23 octombrie 2016, în Rezervaţia Naturală Buila Vânturiţa, Munţii Căpăţânii, judeţul Vâlcea. „Va invitam la o tura de 2 zile in Buila-Vanturarita! O tura de SUPRAVIETUIRE in care vom invata sa imbinam intr-un mod cat mai simplu si util lucrurile pe care le folosim zi de zi cu natura !

In general tehnicile de supravietuire au scopul de a asigura necesitatile de baza pt. a sustine viata omului ( apa,adapost,hrana ) ; de a calatori in siguranta, de a semnaliza pt. ajutor, de a evita interactiunile neplacute cu animalele si plantele, de a oferi prim-ajutor, de a gandi clar si a ne putea orienta”  – susţin organizatorii.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa link-ul următor: https://www.facebook.com/events/1302051393168411/

 

Tur de crame la Drăgăşani

Dacă bucureştenii fac un efort şi vin sâmbătă, 22 octombrie, într-o excursie de o zi la trei crame reprezentative din zona Drăgășani – Crama Avincis, Crama Bauer și Crama Știrbey – atunci noi, vâlcenii, de ce să nu profităm de ocazie şi să facem şi noi un tur al cramelor din judeţul nostru. Vizitarea unei crame în prezența unui personal calificat presupune: prezentarea procesului tehnologic, degustare de 4-9 vinuri însoțite de gustări reci şi, în cazul în care vremea vă permite, o plimbare printre viţa de vie. Podgoria Drăgăşani se întinde la nord si la vest de municipiu, paralel cu râul Olt, pe o lungime de circa 65 de kilometri. Deci, aveţi ce vizita.

 

Distracţie prin sport la Fit Academy

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, vâlcenii pasionaţi de sport şi de fitness, pot participa la un seminar despre eficientizarea antrenamentelor în combinaţie cu un stil de viaţă sănătos, seminar ce are loc la Fit Academy, pe strada Mărăşeşti din Râmnicu Vâlcea. Evenimentul, care începe la ora 17.00, este organizat cu ocazia împlinirii a 1 an de la deschiderea Fit Academy, iar cu această ocazie va avea loc şi o tombolă cu premii pentru participanţi. De altfel, va fi introdus şi un nou program de step aerobic, iar în deschidere este un invitat special, Casiana Coţofană – Instructor Step Aerobic.

 

Retro party…

Vă este dor de muzica anilor ’80/’90 şi vreţi o petrecere în stilul acelor ani? Ei bine, Aby Stage Bar vă dă posibilitatea să vă distraţi ca în anii ’80/’90. Sâmbătă, 22 octombrie 2016, petrecerea începe la ora 22.00, iar organizatorii anunţă că vor lăsa intrarea liberă. Sigur, dacă vrei să fii sigur că ai o masă la care să stai, atunci poţi face rezervări la numărul de telefon 0761312655.

 

DJ Adrian Eftimie în Tao

Există şi alternative sâmbătă seara, pentru tinerii cărora nu le place muzica anilor ’80/’90, ci sunt fani ai lui DJ Adrian Eftimie. Cunoscutul DJ îşi va face simţită prezenţa în TAO CLUB din Râmnicu Vâlcea, acolo unde a fost invitat să mixeze la o petrecere pe cinste. Distracţia va începe de la ora 22.00, iar preţul biletului de intrare pentru fete este de 10 lei, în timp ce băieţii vor fi nevoiţi să scoată 20 de lei din buzunar. „Cel mai bun DJ roman va mixa LIVE Sambata in TAO…Nu rata o seara nebuna, plina de distractie si muzica buna…” – spun reprezentanţii clubului TAO.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s