DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Târg caritabil, concert B.U.G. Mafia, fotbal în Zăvoi sau „Trolls” la cinema

„Alături de Alexandra”

Nu este vorba de distracţie, însă în acest week-end vă puteţi rupe câteva ore din timpul vostru liber pentru a merge la Târgul caritabil ce va avea loc până luni, 7 noiembrie 2016, la River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea. Târgul toamnei este unul caritabil, iar de acolo puteţi cumpăra o mulțime de bunătăți, pregătite special pentru a fi ”Alături de Alexandra”! Fondurile obținute vor fi donate pentru ca Alexandra, tânăra din Vâlcea diagnosticată cu cancer, să continue tratamentul de care are atâta nevoie pentru a trăi. Campania este iniţiată şi susținută de Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanu”.

După cum bine ştiţi, pentru că acest caz a fost mediatizat în ultimii ani, Alexandra Police este o tânără din Vâlcea, studentă la Facultatea de Medicină, care suferă de o formă rară de cancer. Alexandra a mai făcut o serie de tratamente, însă boala ei a recidivat, iar acum are nevoie de sprijinul nostru.

Fotbal în Zăvoi

Pentru suporterii CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 5 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, este din nou fotbal în Zăvoi. „Viperele albastre” întâlnesc acasă echipa Sepsi Sf. Gheorghe. Fotbaliştii vâlceni vin după un eşec în etapa precedentă, ei au pierdut cu 1-3 la Afumați, rezultat care a adus multă dezamăgire în tabăra echipei din Râmnicu Vâlcea. CSM este în aceste momente pe locul 12 în clasamentul Ligii a II-a, având doar 16 puncte şi este puţin probabil că se va mai bate pentru un loc în play-off anul acesta. Pentru CSM au marcat în acest campionat: Fl. Costea (5), Dina (4), B. Geantă (3), Ceapă (2), Cîrstea (1), Cristea (1), Oc. Vasile (1).

Show cu B.U.G. Mafia în Tao

Sâmbătă seara, tinerii au parte de distracţie în Clubul Tao din Râmnicu Vâlcea. Reprezentanţii localului au pregătit şi în acest week-end un show de zile mari, avându-i de data aceasta invitaţi pe cei de la B.U.G. Mafia, care vor cânta live pe scena din Tao. Petrecerea începe la ora 21.00, iar cei care vor să asculte celebrele melodii ale băieţilor de la B.U.G. Mafia – „Pe coasta”, „Ulei si apa”, „Să cânte trompetele” sau „Străzile” – trebuie să plătească un preţ de intrare de 30 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0766.010.450.

Filme interesante la Cinema Ostroveni

Cinefilii din Râmnicu Vâlcea au în acest week-end de unde alege. Cinema Ostroveni rulează în zilele de sâmbătă şi duminică trei filme interesante, două pentru adulţi şi unul pentru copii. Astfel, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20:00 şi duminică, 6 noiembrie, de la ora 20:00 puteţi vedea filmul „Doctor Strange”, care-i are în rolurile principale pe actorii Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch. De departe cel mai interesant film de acum este Hacksaw Ridge, un film de război în regia lui Mel Gibson. Acest film îl puteţi viziona sâmbătă, 05 noiembrie, de la ora 17:00 şi duminică, 06 noiembrie, de la ora 17:00.

Pentru copii, Cinema Ostroveni vă propune filmul Trolls, care a provocat o adevărată manie în întreaga lume. Este un film de animaţie produs de DreamWorks Animation, iar părinţii îşi pot duce copiii să-l vadă sâmbătă, 05 noiembrie, de la orele 12:00 şi 14:00, dar şi duminică, 06 noiembrie, de la orele 12:00 şi 14:00.

 

 

Reclame

2 gânduri despre “DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Târg caritabil, concert B.U.G. Mafia, fotbal în Zăvoi sau „Trolls” la cinema

  1. Pingback: Târg caritabil la River Plaza Mall. Haideţi să fim „Alături de Alexandra” ! – Gazeta valceana

  2. Pingback: Târg caritabil la River Plaza Mall. Haideţi să fim „Alături de Alexandra” ! | Ziarul de Vâlcea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s