DISTRACȚII de WEEK-END la VÂLCEA! Balul Bobocilor, Stand Up Comedy şi concert Antract

 

Balul Bobocilor la Peda

 

Distracţia începe încă din seara de vineri, 11 noiembrie 2016, la Râmnicu Vâlcea, mai ales pentru elevi. Asta pentru că în Clubul Tao are loc Balul Bobocilor Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, un eveniment important pentru liceeni. Petrecerea începe de la ora 19.00, iar invitatul special, care va încinge atmosfera, este Mircea Eremia – fratele mult mai celebrei Alina Eremia. În cadrul evenimentului vor fi aleşi Miss şi Mister CNI Matei Basarab.

„Promitem distracție maximă printr-un concurs de Miss si Mister și o seară de neuitat, alături de invitatul nostru special, Mircea Eremia! Invitațiile se pot achiziționa cu numai 15 RON de la organizatorii balului: Laura Stancescu – XII D, Lorena Ploscaru – XII D si Roberta Preda – XII C. Rezervări colţar: 0751 508 585” – precizează organizatorii.

 

Finaliştii de la iUmor, vin la Brothers Pub

 

Sâmbătă seara, 12 noiembrie 2016, vâlcenii care să râdă cu lacrimi sunt invitaţi la un spectacol de Stand Up Comedy&Magic, ce va avea loc la restaurantul Brothers Pub, de pe bulevardul Dem Rădulescu. Cei ce vor susţine spectacolul sunt Paul Lungu şi Adi Bobo, cunoscuţi după ce au fost finalişti la show-ul de televiziune iUmor. Totul va începe la ora 20.30, iar suportul pentru artişti sau, mai pe înţelesul tuturor, preţul de intrare este de 15 lei.

 

Super concert Antract

 

Tot sâmbătă, 12 noiembrie, de la 22:00, până la 13 noiembrie la 1:00, la Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea va avea loc un super concert al trupei vâlcene ANTRACT. Intrarea costă 35 de lei, iar numărul de locuri este limitat. Aşadar, dacă doriţi să ascultaţi hiturile celor de la Antract – „Mă dizolv”, „Lucid”, „Pentru tine, nou”, „Dezbracă-te de tine”, „Începe să bată”, „Cârciumăreasa” – puteţi face rezervări la numărul de telefon 0761.312.655.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s