DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Concerte, petreceri caritabile şi seminare de hair style

 

Week-end 3-4 decembrie 2016

 

Meci important în Zăvoi…

Pentru microbiştii din Vâlcea e meci important în Zăvoi. CSM Râmnicu Vâlcea întâlneşte sâmbătă,  3 decembrie, pe teren propriu, UTA Bătrâna Doamnă, o echipă puternică. Este ultima partidă de anul acesta pe Stadionul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, iar fluierul de start este de la ora 12.00, meciul fiind transmis şi în direct pe Digi Sport 1. CSM Râmnicu Vâlcea are nevoie de toate cele trei puncte ca de aer, fotbaliştii antrenaţi de Ionel Gane neavând voie să dea greş. Un succes pentru vâlceni ar ridica moralul echipei, care a avut un tur de campionat neaşteptat de slab. În meciul din tur, cele două formaţii – CSM Râmnicu Vâlcea şi UTA – au terminat la egalitate, 2-2.

Ţapinarii Fără Zahăr la Aby Stage Bar

Aby Stage Bar este una din locaţiile din municipiul Râmnicu Vâlcea unde aproape în fiecare seară ai parte de distracţie şi de muzică bună. Nici în acest week-end organizatorii nu fac excepţie de la regulă, iar sâmbătă seara la Aby Stage Bar va avea loc un concert extraordinar, cu două trupe super: Ţapinarii şi Fără Zahăr!

„Un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie şi umor sănătos. Trupa vocal instrumentală de două voci şi o chitara – Ţapinarii – cântă folk alternativ fără influenţe. Fără Zahăr – trupă de muzică şi umor, abordând mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viaţa satului” – spun organizatorii. Concertul începe la ora 22.00, iar biletul de intrare este de 25 de lei.

DJ Live în TAO

Dacă e sâmbătă, în Tao Club e iar distracţie. Organizatorii au pregătit pentru acest week-end o „Crazy Saturday Party”, iar „cele mai CRAZY BARMANITE vor încinge barul cu SHOTURI GRATIS pentru toată lumea”. Tinerii se vor putea distra pe muzică live a unui DJ cunoscut. Ca de obicei, cei de la Tao Club oferă intrarea liberă pentru toate fetele. Însă şi băieţii au de data aceasta intrare liberă până la ora 24:00.

Petrecere caritabilă…

Voluntarii S.M.I.L.E. organizează sâmbătă, 3 decembrie, la Union Irish Pub&Dining, începând cu ora 20:00, o petrecere cu tematica alb-negru. Voluntarii dau asigurări că va fi o petrecere pe cinste, dar şi una caritabilă. Asta pentru că prețul intrării la petrecere este de 10 lei, iar cu banii strânși la intrare, voluntarii vor organiza masa din Ajunul Crăciunului in mai multe centre de plasament din județul Vâlcea. Şi anul trecut voluntarii S.M.I.L.E. au organizat o astfel de manifestare, ei pregătind în Ajun de Crăciun o masă caldă pentru aproximativ 90 de copii aflaţi în Centrul de Plasament ANA din Râmnicu Vâlcea.

Concert la Casa Veche

Casa Veche din Râmicu Vâlcea organizează un concert minunat. Sâmbătă seara, invitat de marcă este Adrian Bezna. „Mai mult decât un cântec și o poezie, Adrian Bezna este o întâlnire cu sufletul. Vino să afli Povestea Prieteniei într-un recital de excepție”. Intrarea la acest eveniment se face pe baza biletelor cu titlu de suport artist în valoare de 20 lei. Concertul începe la ora 21.00, iar cei care vor să-şi rezerve o masă o pot face la numărul de telefon 0747 875 045.

Seminar de Tunsori Moderne Masculine la Râmnicu Vâlcea

Dacă vrei să ştii ce tunsori masculine sunt la modă şi cum se realizează ele, poţi merge duminică la un „Seminar de Tunsori Moderne Masculine”. Seminarul este organizat de ART & Beauty Studio Ovidiu Mihalache şi va avea loc în intervalul orar 10.00 – 16.00. Ovidiu Mihalache este unul dintre cei mai talentaţi hair stylist şi cu siguranţă aveţi ce învăţa de la el. Programările se fac la numărul de telefon 0740 164 489.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s