DISTRACŢII de WEEK-END la VÂLCEA: Lansare de album, concert Adrian Eftimie, târg de Crăciun sau concert caritabil

 WEEK-END 17-18 decembrie 2016

„Meet-up” pentru adolescenţi la Pedagogic

 

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 16.00, în sala de festivități a Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” (Pedagogic) din Râmnicu Vâlcea va avea loc un proiect intitulat „Meet-up” al celor de la Leo Cozia. Este un proiect ce îşi propune să iasă din tiparele convenționale, fiind primul de acest gen organizat în oraşul nostru, spun organizatorii.

„Noi ne-am gândit să le oferim adolesceților pasionați de vlogging sau gaming, oportunitatea de a afla secretele ce stau în spatele persoanelor care au căpătat o anumită experiență în mediul online. De asemenea, proiectul are la bază conceptul motivațional de speakers, vrând, astfel, să le aducem în fața celor interesați pe unele dintre renumitele vedete ale youtube-ului, precum Robert Grozav (Gereveu) şi Anca Broască (ItsAnca). Totodată, în deschidere, va fi Eduardos, mult talentatul nostru vâlcean pe care suntem siguri că îl ştiți. În plus, participanții nu vor asista doar la speech-urile propriu-zise, ci au ocazia de a concura la o tombolă unde pot câştiga diverse cadouri chiar de la creatorii de conținut menționați mai sus. Prețul unei invitații este de 15 lei” – mai susţin cei de le Leo Cozia.

 

Lansare de album la Aby Stage Bar

 

Tot sâmbătă, de la ora 22.00, la Aby Stage Bar va avea loc lansarea de album al celor de la Luna Amară, album intitulat „Aproape”. Biletul de intrare este de 20 de lei şi se anunţă a fi un spectacol pe cinste.

„La cinci ani de la lansarea albumului Pietre In Alb, Luna Amara revine cu un nou disc iesit din orice tipare. Aproape este o colectie de sapte cantece intr-un registru semi-acustic, pastrand amprenta lirica si muzicala a trupei dar ducand totul la un alt nivel” – spun cei de la Aby Stage Bar.

 

Adrian Eftimie în Club Tao

 

Ca-n fiecare week-end, Club Tao din Râmnicu Vâlcea pregăteşte câte o surpriză pentru petrecăreţi. Sâmbăta aceasta în cel mai are club din municipiul nostru va susţine un concert DJ Adrian Eftimie. Petrecerea începe la ora 21.00, iar dacă pentru fete se va lăsa intrarea liberă, pentru băieţi s-au pregătit câteva crăciuniţe să încingă atmosfera. Tao Club mai oferă şi shoturi gratis la bar.

 

Târgul de Crăciun al Voluntarilor în Râmnicu Vâlcea

 

Consiliul Judeţean al Elevilor, Asociaţia SMILE, Leo Cozia, Interact Râmnicu Vâlcea şi NeXT and Co organizează duminică, 18 decembrie 2016, Târgul de Crăciun al Voluntarilor. Târgul se va desfăşura între orele 15.00 şi 20.00 la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea.

„Dacă dorești să oferi puțin din ce este al tău celor nevoiaşi pentru care puţinul se va transforma în mult, atunci te așteptăm pe data de 18 decembrie, în sala de festivități a C.N.I. Matei Basarab la Târgul de Crăciun al Voluntarilor. Standurile amenajate de organizatori îţi vor oferi posibilităţi nenumărate: delicii pentru papilele gustative, obiecte decorative şi chiar cadouri pentru cei dragi ţie. Haideți ca fiecare dintre noi să le oferim celor nevoiași șansa de a se bucura de spiritul Crăciunului!”.

 

Concert caritabil de colinde

 

Dacă doriţi să vă petreceţi ultimele ore din week-end într-un mod plăcut, atunci sunteţi invitaţi la o seară de colinde. Duminică, 18 decembrie 2016, între orele 19.00 şi 21.00, la Aby Stage Bar va avea loc un concert caritabil de colinde organizată de elevii de la Liceul de Arte din Râmnicu Vâlcea.

„Invitam oamenii cu dare de mana la un concert de colinde care va fi sustinut de catre elevii Liceului de Arte Victor Giuleanu si care are ca scop strangerea de fonduri pentru a ajuta cati mai multi copii si batrani nevoiasi de Craciun. La initiativa asociatilor particpante la Proiectul Scoala de Joaca, Liceul de Arte Victor Giuleanu a ajutat la imprimrea unui cd, care va fi donat in scopul de a sensibiliza oamenii cu dare de mana in preajma sarbatorilor si astfel sa putem strange fonduri spre a ajuta cati mai multi copii si batrani…de Craciun”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s