SCM Râmnicu Vâlcea a rămas fără antrenor

SCM Râmnicu Vâlcea a rămas fără antrenor, potrivit DigiSport. Florentin Pera a semnat pentru ȚSKA Moscova, urmând să…

SCM Râmnicu Vâlcea a rămas fără antrenor, potrivit DigiSport. Florentin Pera a semnat pentru ȚSKA Moscova, urmând să antreneze această echipă din sezonul viitor.

Tehnicianul în vârstă de 41 dre ani a semnat un contract pe un an cu rușii. Contractul prevede opțiunea de prelungire pe încă un an. Din câte se pare, în contractul semnat cu ȚSKA Moscova, Pera s-a angajat să câștige titlul în Rusia și să ajungă din nou în Final Four-ul Ligii Campionilor în primul sezon. 

Florentin Pera a antrenat SCM Râmnicu Vâlcea încă din anul 2018 și recent își prelungise contractul. Însă avea o clauză în contract potrivit căreia poate pleca în orice moment dacă primește o ofertă de la o echipă de top din Liga Campionilor. 

„Oamenii de la Vâlcea s-au comportant exemplar cu mine. Vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Primarul Râmnicului, domnul Mircia Gutău mi-a spus că îmi urează mult succes, că și dânsul a fost sportiv și că știe ce înseamnă să mergi la mai bine. Mi-a urat să nu mă întorc prea curând deși ușa la Vâlcea va fi întotdeauna deschisă”, a declarat Pera.