În atenția liceenilor din Vâlcea: “Burse Cupio” pentru rezultate școlare remarcabile

Liceenii cu rezultate școlare remarcabile se pot înscrie până pe 1 iulie în programul „Bursele Cupio” Cupio România se implică din…

Liceenii cu rezultate școlare remarcabile se pot înscrie până pe 1 iulie în programul „Bursele Cupio”

Cupio România se implică din acest an în formarea tinerei generații prin susținerea educației și a performanței, lansând, cu ocazia aniversării a nouă ani de activitate, programul burselor de studii adresat liceenilor români.

Programul „Bursele Cupio” are ca scop identificarea și susținerea copiilor și tinerilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, având rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare sau activităţi de voluntariat.

Nouă elevi cu rezultate remarcabile vor primi o bursă lunară în valoare de 1000 lei net pe toată durata anului școlar 2021/2022, inițiativă care face parte din strategia de responsabilitate socială a companiei. Bursele vor fi acordate în urma unei jurizări, fiind oferite după un minuțios proces de evaluare.

Cupio reprezintă atât pentru angajații, câși pentru clienții noștri, un brand dinamic șinovator, cu valori pe care le transpunem zi de zi în activitățile noastre. Ne-am dorit ca aniversarea celor nouă ani de Cupio să reprezinte mai mult decâcelebrări specifice, ci să și vorbească despre valorile noastre. Prin acest program investim în educație și vom susține pe termen lung elevii cu rezultate bune și extrem de motivați să se dezvolte”,a declarat Raluca Ștefănescu, cofondator Cupio.