Cu ce se mai ocupă polițiștii din Vâlcea: BD, în alertă!

Au identificat toți hoții, au prins toți infractorii, nu mai există infracționalitate la Vâlcea. Polițiștii…

Au identificat toți hoții, au prins toți infractorii, nu mai există infracționalitate la Vâlcea. Polițiștii chiar nu mai au de muncă, nu mai au dosare de analizat și de rezolvat, nu mai au ce contravenții să constate etc. Și pentru că au prea mult timp liber la serviciu, au început să caute animalele date dispărute. Aflăm bucuroși că au și succes în această activitate, după ce au găsit un câine dispărut de acasă de mai bine de o săptămână. Iată minunata știre a IPJ Vâlcea de azi:

“Polițiștii Secției 11 Poliție Zătreni au depistat un câine pe DJ 676, la 10 km depărtare de locuința proprietarului, care plecase de acasă timp de o săptămână, fără a se mai întoarce.

La data de 23.10.2021, polițiștii din Zătreni au fost sesizați de către un bărbat din comuna Zătreni cu privire la faptul că, câinele său, rasa labrador, a plecat de la locuința sa și nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate de către polițiști, acesta a fost găsit a doua zi, la o distanță de 10 km, pe DJ 676 în localitatea Popești, fiind ulterior predat proprietarului în cauză”.