CITYPACK – aplicația dezvoltată de 4 tineri, prin care beneficiezi de reduceri și oferte în Rm. Vâlcea

Aplicația mobilă CITYPACK, dezvoltată de 4 tineri vâlceni, urmărește să încurajeze oamenii spre noi experiențe…

Aplicația mobilă CITYPACK, dezvoltată de 4 tineri vâlceni, urmărește să încurajeze oamenii spre noi experiențe în timpul liber, punând la dispoziție reduceri și oferte exclusiviste, de care pot beneficia gratuit prin aplicația mobilă,  în cele peste 20 de locații partenere din Rm. Vâlcea.  

Platforma CITYPACK a fost lansată pe 26 noiembrie pe dispozitivele IOS și Android, crearea unui cont fiind posibilă doar pe bază de invitație de la utilizatorii existenți. Peste 600 de persoane înscrise în lista de așteptare au primit vineri acces în noua aplicație.   

Prin CITYPACK, utilizatorii pot folosi gratuit oferte și reduceri unice în locațiile partenere, fiind, de asemenea, răsplătiți cu puncte de loialitate ce le pot aduce premii lunare. Calitatea de membru CityPack te ajută să economisești până la 3000 de lei anual, îți oferă acces la evenimente exclusiviste și zeci de alte experiențe. 

Ambiția și pasiunea pentru business a celor 4 tineri a dus la apariția conceptului în urmă cu 6 luni, concept ce s-a bucurat rapid de susținere atât din partea afacerilor locale, cât și din partea publicului. Motivați să ofere un produs calitativ și inovativ pieței din Râmnicu Vâlcea, tinerii antreprenori au dezvoltat de la zero, în doar câteva luni, o aplicație mobilă: „Încă de la început, identificându-se cu inițiativa, Diaconu Gheorghe Eduard, Cruceru Răducu Gabriel și Pripas Cătălin Mihail s-au alăturat start-up-ului, fiind cu toții nevoiți să învățăm lucruri noi pentru a materializa viziunea noastră. În prezent suntem susținuți de mentori din domeniul antreprenorial, care ne ajută cu extinderea aplicației în București și Cluj-Napoca în 2022 și cu atragerea unei finanțări pentru proiect.” a declarat Cruceru Andrei Daniel, CEO CityPack.