Dosare penale pentru trei vâlceni la Rânca. Vezi ce au făcut!

Doi bărbați din județul Vâlcea s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși…

Doi bărbați din județul Vâlcea s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși conducând fără permis pe raza stațiunii montane Rânca. De asemenea, și pe numele unei tinere a fost întocmit dosar penal, după ce a încredințat vehiculul cui nu trebuia.

Primul este un tânăr, de 28 de ani, din județul Vâlcea, care a fost prins în timp ce conducea un motociclu fără să aibă permis de conducere. Persoana care i-a dat motociclul pe mână a ajuns și ea în atenția Poliției.

„La data de 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat, în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din orașul Horezu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că motociclul i-a fost încredințat acestuia, spre a fi condus, de către o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” – precizează IPJ Gorj.

În aceeași situație a fost și un bărbat de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea. El a fost depistat în timp ce conducea o mașină, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în zona Rânca.
“La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67C Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere”, potrivit sursei citate.