RAZIE în VÂLCEA. 90 de amenzi în doar 7 ore. Vezi de ce!

De doar 7 ore au avut nevoie polițiștii din Vâlcea pentru a aplica nu mai…

De doar 7 ore au avut nevoie polițiștii din Vâlcea pentru a aplica nu mai puțin de 90 de sancțiuni contravenționale. În acest timp ei au constatat și 2 infracțiuni și au reținut 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru neacordarea priorității pietonilor. Acțiunea de amploare a avut loc în tot județul și a vizat, in special, acordarea de prioritate pietonilor, în contextul în care numărul accidentelor a crescut semnificativ în ultima perioadă.

Astfel, razia s-a desfășurat ieri, 13 ianuarie a.c., în intervalul 09.00 – 16.00, valoarea amenzilor date ridicându-se la suma de 29.550 de lei,  dintre care 16 pentru abateri ale pietonilor, 14 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri la regimul circulației rutiere.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 11 pentru alte nereguli. Totodată, au retras 3 certificate de înmatriculare și 2 plăcuțe înmatriculare.

Tot în cadrul acțiunii au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducătorii auto având dreptul de a conduce suspendat.