Încă doi șoferi beți pe șoselele din Vâlcea…

La data de 14 mai a.c., un bărbat a fost depistat de către polițiștii în timp…

La data de 14 mai a.c., un bărbat a fost depistat de către polițiștii în timp ce ar fi condus un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, sub influența alcoolului. 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în aceeași zi, polițiștii au identificat în trafic un bărbat care ar fi condus un autovehicul în localitatea Perișani, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.