VÂLCEA. Amendat și cu dosar penal după ce și-a înjurat fosta soție…

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 14:35, polițiștiiSecției de Poliție Rurală nr. 3 Sutești, au fost sesizați…

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 14:35, polițiștiiSecției de Poliție Rurală nr. 3 Sutești, au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112, de către o femeie din comuna Sutești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că în timp ce se afla în localitate, fostul său soț ar fi încălcat măsurile dispuse prin Ordinul de Protectie emis de Judecătoria Drăgășani, în sensul că s-ar fi apropiat la o distanță de mai mică de 50 m și i-ar fi adresat injurii și cuvinte jignitoare.

Din verificările efectuate de către polițiști la fața locului, s-a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Încălcarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție” faptă prev. și ped. de art. 47 alin. 1 rap. la art. 38 alin.1 lit.e din Legea 217/2003. 

De asemenea, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991, cu amendă în cuantum de 800 lei.