FOTO. Pompieri din Timiș, eroi la Vâlcea. Intervenție rapidă pentru salvarea de vieți…

Au fost martori la un accident rutier ce s-a petrecut pe Dealul Negru, la Milcoiu,…

Au fost martori la un accident rutier ce s-a petrecut pe Dealul Negru, la Milcoiu, în județul Vâlcea, și nu au ezitat să intervină pentru a salva vieți. Este vorba despre pompierii din Timiș, care s-au lăudat cu faptele lor într-un comunicat de presă, în timp ce ISU Vâlcea nu s-a sinchisit, măcar din solidaritate de breaslă, nici să anunțe evenimentul.

Evenimentul rutier a avut loc noaptea trecută. Pompierii din Timiș mergeau spre Constanța, într-o misiune de sprijin privind „creșterea gradului de siguranță și asigurare a climatului de ordine publică pe timpul sezonului estival”. Într-o autospecială de stingere, un autoturism de serviciu și o autoșenilată, erau 10 salvatori, ce au fost unui accident rutier pe DN 7, la Milcoiu.

„Chiar în fața lor, un autoturism cu o remorcă plină de stupi de albine, s-a răsturnat într-o curbă. Deși șoferul autoturismului nu a fost rănit, colegii noștri au intervenit de urgență pentru a preveni producerea unui incendiu. De asemenea, pompierii au reușit să îndepărteze autoturismul și remorca de pe partea carosabilă pentru a preveni producerea unei tragedii. După ce s-au asigurat că a fost înlăturat orice pericol, pompierii timișeni și-au continuat drumul, bucuroși că nu a fost nimeni rănit. Le mulțumim colegilor care nu au ținut cont de oboseala lor, ci au intervenit prompt și cu profesionalism și le dorim mult succes în misiune!”, a transmis ISU Timiș, într-un comunicat de presă.