Radare în cascadă, în Vâlcea. Zeci de permise reținute, peste 100 de amenzi și 3 infracțiuni

10 permise de conducere reținute și peste 100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în…

10 permise de conducere reținute și peste 100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în cursul zilei de 29 iunie a.c., în cadrul unei activități rutiere desfășurate de polițiștii rutieri pentru combaterea nerespectării regimului legal al vitezei, în județul Vâlcea.

Acțiunea de amploare a avut loc ieri, 29 iunie a.c., când polițiștii rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat, în sistem cascadă, în scopul combaterii nerespectării regimului legal al vitezei, pe principalele tronsoanele de drum din județ.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate în total 104 sancțiuni contravenționale, 50 dintre acestea reprezentând situații în care conducătorii auto au încălcat limitele legale ale vitezei.

Au fost reținute 10 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regimului legal al vitezei, 1 pentru depășire neregulamentară și 4 pentru alte abateri, fiind totodată retrase 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, tot în cadrul acțiunii au fost constatate și 3 infracțiuni rutiere pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.