Bătaie în trafic la Sibiu. Unul dintre cei implicați este vâlcean

Miercuri după-amiaza, un vâlcean a fost implicat într-un conflict în trafic în sensul giratoriu dintre…

Miercuri după-amiaza, un vâlcean a fost implicat într-un conflict în trafic în sensul giratoriu dintre Bulevardul Mihai Viteazu și strada Rahovei din municipiul Sibiu. Preț de câteva minute, cei doi șoferi s-au încăierat în mijlocul drumului, incidentul pornind, se pare, de la faptul că unul dintre conducătorii auto i-ar fi arătat semne obscene celuilalt. 

Întreaga întâmplare a fost filmată de un participant la trafic, iar imaginile au fost publicate pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU. Astfel, se poate vedea cum cei doi au coborât din mașini și s-au luat la bătaie. Aceștia s-au trântit la pământ, în timp ce alți conducători auto, martori la eveniment, încercau să-i despartă.

Imediat după altercație, șoferul care conducea autoturismul înmatriculat în Vâlcea a mers la sediul Poliției și a depus o plângere. El ar fi declarat că totul ar fi pornit din cauză că celălalt șofer îi arăta semne obscene. Acum, poliția face cercetări.

„În referire la acest incident vă informăm că, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a înregistrat o plângere privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii sibieni desfășoară cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursa video: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU (Ora de Sibiu)