INCONȘTIENȚĂ! Pe Valea Oltului, ziua-n amiaza mare, sub influența substanțelor psihoactive

Inconștient, un tânăr domiciliat în zona Horezu a fost prins de polițiști pe Valea Oltului…


Inconștient, un tânăr domiciliat în zona Horezu a fost prins de polițiști pe Valea Oltului în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. Nu avea omul niciun stres că se afla pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară și că, drogat fiind, ar fi putut cauza un eveniment rutier grav.

Incidentul a avut loc ieri, 12 iulie a.c., în jurul orei 21:10. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, tânărul în vârstă de 30 de ani, domiciliat în comuna Măldărești, județul Vâlcea, a fost identificat în trafic de către polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea, în timp ce ar fi condus un autovehicul pe Drumul Național 7, în localitatea Brezoi, sub influența subtanțelor psihotrope.

În urma testării acestuia cu aparatul drug test, a rezultat o valoare pozitivă a substanțelor psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive în organism.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cerectări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.