VÂLCEA. Amendat și cu permisul reținut pentru comportament agresiv în trafic. Vezi ce a făcut!

În ultimele 24 de ore,  polițiștii rutieri au fost prezenți pe arterele principale din județul…

În ultimele 24 de ore,  polițiștii rutieri au fost prezenți pe arterele principale din județul Vâlcea, unde au acționat pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.
Pe parcursul activităților, polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G.195/2002, cu amenzi în valoare totală  de aproximativ 20.000 de lei, în majoritatea cazurilor pentru viteza excesivă, depășire neregulamentară și consumul de alcool la volan.
De asemenea, au reținute 15 permise de conducere (5 pentru depășirea limitei legale de viteză, 4 depășire neregulamentară, 2 consumul de alcool sau alte substanțe la volan, 3 neacordare prioritate vehicule și 1 conducere agresivă), fiind retras și un certificat de înmatriculare.

Unul dintre cei amendați este un tânăr de 20 de ani din Drăgășani, care a rămas și fără permis după ce s-a dat în stambă în trafic.Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea l-au depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 64, în municipiul Drăgășani, având un comportament agresiv, respectiv pornind vehiculul de pe loc, patinând în gol roțile motoare.
Tocmai de aceea, tânărul a fost sancționat contravențional cu suma de 580 de lei, iar ca măsura complementară i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.