VÂLCEA. Șofer prins conducând cu 124 km/h pe un drum național

 Radare în cascadă pe drumurile din Vâlcea în ziua de 3 august a.c., iar în…

 Radare în cascadă pe drumurile din Vâlcea în ziua de 3 august a.c., iar în plasa polițiștilor au picat câțiva inconștienți care circulau cu viteză sau efectuau depășiri neregulamentare. Unul dintre aceștia a fost prins conducând cu 124 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

În urma acțiunilor, 134 de șoferi au fost sancționați contravenționale conform O.U.G. nr. 95/2002 R, din care 57 de amenzi au fost aplicate doar pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere, dintre care 9 pentru depășirea limitei legale de viteză, 9 pentru depășiri neregulamentare și 1 pentru alte abateri.

Tot în cadrul acțiunii au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.

Șoferul pe care-l menționam mai sus a fost depistat  în jurul orei 20:16, pe Drumul Național 64. El conducea un autovehicul cu viteza de 124 km/h pe un sector de drum limitat cu 50 km/h și a “picat” direct “în radar”.

Omul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 120 de zile.