Vâlcea, în topul ANAF al influencerilor care nu și-au declarat veniturile

Top inedit al celor de la ANAF, care au făcut un clasament al influencerilor care…

Top inedit al celor de la ANAF, care au făcut un clasament al influencerilor care au înregistrat cele mai mari diferențe între veniturile declarate și cele efective. Surprinzător, în Vâlcea există o persoană care produce sume de bani destul de mari și care a ”uitat” să le declare.

Recent, inspectorii ANAF au dat startul unor acțiuni de amploare în rândul celor care fac bani pe Internet. Autoritățile au descoperit venituri suplimentare de peste 8 milioane de lei în conturile a zeci de influenceri de pe rețelele de socializare.

Pe primul loc al topului întocmit se află o persoană din Suceava, care are venituri nedeclarate de peste 3,6 milioane de lei (3.611.377 lei).

Pe locul doi în topul ANAF, este o persoană fizică din Ilfov, care nu a declarat venituri de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Pe locul 3 este o persoană din județul Vâlcea, cu venituri nedeclarate de peste 1,2 milioane de lei.

Fiscul a făcut mai multe controale în ultima perioadă, inclusiv la influenceri. Sunt verificați 128 de astfel de influenceri, iar pentru 58 dintre ei s-au emis deja decizii de impunere pentru suma totală de 6,5 milioane de lei, bani nedeclarați.