VÂLCEA. Activitatea unui service auto, suspendată. Vezi ce au descoperit polițiștii

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, zilele trecute, o vizită de lucru în comuna Livezi,…

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, zilele trecute, o vizită de lucru în comuna Livezi, județul Vâlcea, la un service auto. Ei au mers acolo împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Roman, verificând atât legalitatea funcționării unităților tip service auto, cât și legalitatea activităților de comerț cu piețe auto prestate de către comercianții autorizați, prestatorii de servicii de reparații auto.

Verificările au vizat activitatea unei entități economice, persoană juridică, ce are punct de lucru în comuna Livezi, județul Valcea, constatându-se nereguli  privind desfășurarea de activități de reparații auto cu mijloace tehnice neomologate, pentru care nu au fost emise autorizările prevăzute de lege.

Astfel, a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr.82/2000, privind autorizarea operatorilor economici care desfășoară activități de reparații, de reglare, de modificări constructive, de reconstrucție a vehiculelor rutiere precum și de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz, cu amendă în valoare de 8.000 lei și suspendarea temporară a activității până la remedierea deficiențelor constatate.