Situat pe strada Calea lui Traian nr. 9B, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag, Supermarketul MERE și-a deschis porțile la începutul lunii octombrie, revoluționând piața de retail din județul nostru. 

MERE le oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri de pe piață,la o gamă largă de produse. Practic, găsești cam tot ce vrei acolo! Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. 

În magazinul MERE Râmnicu Vâlcea, cumpăratorul plătește pentru produse și nu pentru branduri renumite.

„Clienții MERE sunt în general familii cu venituri mici, oameni cărora le place să facă economie de timp și bani, care își planifică atent cumpărăturile și vizitează magazinul o dată sau de două ori pe lună. Produsele pe care le avem sunt în mare parte fabricate în România, dar avem şi câteva din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Germania, de unde avem detergenţi, spre exemplu, sau Turcia, de unde provin unele dulciuri”” – spun reprezentanții MERE. 

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.

Clienții rețelei MERE sunt persoane cărora le place să facă economie de timp și bani.

Programul marketului MERE este de de luni până duminică, de la ora 09.00 până la ora 20.30.