VIDEO. Incendiu în Ostroveni. Două pubele de gunoi și o autoutilitară au luat foc…

UPDATE 2: Până la stingerea flăcărilor au ars: 4 pubele pentru depozitarea deșeurilor menajere, prelata…

UPDATE 2: Până la stingerea flăcărilor au ars: 4 pubele pentru depozitarea deșeurilor menajere, prelata autoutilitarei parcată în vecinătate și lămpile de semnalizare spate ale acesteia. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arata că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor, de către o persoană neidentificată.


UPDATE: Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției. În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea incendiului.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin în această seară de sâmbătă, 12 noiembrie 2022, pentru stingerea unui incendiu produs la două pubele de gunoi menajer de pe aleea Narciselor din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Arderea se pare că este violentă, cu degajări puternice de fum. Flăcările s-au extins și la o autoutilitară parcată în apropiere. Pompierii intervin cu cinci subofițeri.