TUPEU. Tânără drogată, prinsă conducând pe un DN din județul Vâlcea

O singură testare cu DrugTest-ul a efectuat Poliția Vâlcea weekend-ul trecut și, culmea, a și…

O singură testare cu DrugTest-ul a efectuat Poliția Vâlcea weekend-ul trecut și, culmea, a și nimerit-o. Vă dați seama ce iese daca se fac mai multe testări pe șoselele județului pentru consum de substanțe psihoactive? Ei bine, de data aceasta o femeie a ”picat” la test, o tânără care a avut tupeul să se urce la volan și să conducă pe un drum național după ce a consumat droguri.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ora 01.00 noaptea, pe DN 64, pe raza comunei Păușești Măglași. Femeia în vârstă de 21 de ani, domiciliată în Păușești Măglași, a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri din cadrul Formațiuni Rutiere Olănești. Tânăra conducea un vehicul sub influența substanțelor psihotrope.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru MDMA (Ecstasy), motiv pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a subtanțelor spihoactive în organsim.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Foto ilustrativ