Încă un drogat pe șoselele din Vâlcea…

Dacă aveați impresia că doar adolescenții și tinerii de 20 și-un pic de ani se…


Dacă aveați impresia că doar adolescenții și tinerii de 20 și-un pic de ani se droghează, iată că polițiștii și constatările lor ne contrazic. În ultima perioadă, tot mai des sunt depistate persoane mature care se urcă la volan sub influența substanțelor interzise. Un ultim caz este cel de ieri, 14 noiembrie a.c., când în jurul orei 11:45, un bărbat de 35 de ani, din orașul Berbești, județul Vâlcea, a fost identificat de către polițiștii din Horezu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.67, în localitatea Horezu, sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța T1C  MDMA (ecstasy), motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive în organism.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.