ALERTĂ ALIMENTARĂ. Iaurturi de la Pilos, retrase din magazinele LIDL. Vezi de ce!

Iaurturile de la Pilos sunt printre cele mai căutate de către consumatori. Tocmai de aceea,…

Iaurturile de la Pilos sunt printre cele mai căutate de către consumatori. Tocmai de aceea, oamenii trebuie să știe că două sortimente de iaurt Pilos au fost restrase de la comercializare de către Lidl. Asta pentru că există suspiciunea că acestea ar fi contaminate cu corpi străini. În Vâlcea, cele două produse au fost retrase de la comercializare din magazinul situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgășani.

Anunțul a fost făcut oficial de către ANSVSA și este vorba despre Pilos Iaurt natur 3.5% grasime, 1 kg Producător: Friesland Câmpina, Nr. Lot: 10B42B5-10; 10B429N-10 Termen de valabilitate: 15.12.2022. ”Suspiciune de contaminare cu corp strain – masa plastica de 0.2 – 0.5 mm”, se arată în anunţ.

De asemenea, este vizat de retragere, produsul Pilos Iaurt natur 1.5% grasime, 1kg Producător: Friesland Câmpina Nr. Lot: 10B3FH8-10 Termen de valabilitate: 12.12.2022, care are aceeaşi problemă. Produsele pot fi returnate în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.