Oferte irezistibile la magazinul MERE Râmnicu Vâlcea, de sărbători (P)

Reprezentanții MERE Râmnicu Vâlcea au pregătit o serie promoții pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pe…

Reprezentanții MERE Râmnicu Vâlcea au pregătit o serie promoții pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pe care nu trebuie să le ratați. Oferte irezistibile la o gamă variată de produse de interes pentru clienții din întreg județul Vâlcea. Iată, în galeria foto de mai jos, câteva dintre produsele și prețurile din marketul MERE Râmnicu Vâlcea:

Situat pe strada Calea lui Traian nr. 9B, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag, Supermarketul MERE și-a deschis porțile la începutul lunii octombrie 2022. Mii de persoane i-au trecut pragul până acum, putând vedea cu ochii lor cum revoluționează MERE piața de retail din județul nostru. 

Avantajele magazinului MERE sunt următoarele: prețuri cu 20% mai mici decât cele de pe piață, acestea fiind obținute datorită colaborării directe cu producătorii, unei politici stricte a costurilor și unei marje comerciale minime; clientul face economie de timp în cătarea de bunuri și achiziții; în magazinul MERE clientul plătește marfa și nu brandul; nu există taxe suplimentare, bonusuri și alte mecanisme similare.

🅿️ Articol publicitar