Premierul anunţă realizarea unui drum expres Găneasa – Râmnicu Vâlcea – Tigveni

Prezent la Vâlcea, zilele trecute, la o activitate politică, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că…

Prezent la Vâlcea, zilele trecute, la o activitate politică, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că va prioritiza studiul de fezabilitate pentru Drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni. Astfel, se va reuși realizarea mult doritei conexiuni dintre drumul expres Piteşti – Craiova şi autostrada Piteşti – Sibiu, precum și legarea municipiului Râmnicu Vâlcea de autostradă.

Cei care au inițiat discuțiile au fost membrii conducerii PNL Vâlcea, care i-au cerut premierului să aibă în vedere realizarea cât mai rapidă a drumului expres Găneasa- Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea.

”Ceea ce doresc să subliniez, fiind vorba de prezenţa în oraşul Horezu, în judeţul Vâlcea, este faptul că la discuţiile pe care le-am avut cu membrii Filialei PNL Vâlcea, unul dintre obiectivele pe care noi le-am avut în vedere, ca fiind de relevanţă pentru cetăţenii judeţului, să se constituie în proiectul prin care să aprobăm studiul de fezabilitate şi să intre în procedura de licitaţie studiul de fezabilitate pentru Drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, în felul acesta reuşind să se realizeze conexiunea dintre drumul expres Piteşti – Craiova şi desigur, autostrada Piteşti – Sibiu”, a spus premierul.

”Vâlcea este oricum un judeţ important şi relevant pentru tot ceea ce înseamnă regiunea Oltenia şi pentru ceea ce înseamnă resursa economică şi umană a ţării noastre. Avem nevoie de dezvoltarea infrastructurii şi desigur de a face în aşa fel încât să devină mai atrăgătoare pentru investitori, existând o serie întreagă de oportunităţi pe care noi le-am avut în vedere când am luat această decizie”, a spus liderul PNL.

”Dincolo de deciziile care se iau la nivelul Guvernului, este important să avem la nivelul judeţului o participare activă în tot ceea ce înseamnă demersurile şi eforturile noastre pentru a putea face în aşa fel încât investiţiile să vină în judeţul Vâlcea şi să îndeplinească atât speranţele cât şi oiectivele pe care autorităţile şi le-au propus”, a mai spus Nicolae Ciucă.

”Din perspectiva Guvernului, aveţi tot sprijinul şi desigur, menţinem acest dialog astfel încât să putem să îndeplinim toate obiectivele pe care le-am discutat împreună”, a completat preşedintele PNL.