Tânăr din Vâlcea, condamnat la ani grei de închisoare pentru acte sexuale cu un minor

Peste patru ani va sta după gratii un tânăr de 22 de ani din comuna…

Peste patru ani va sta după gratii un tânăr de 22 de ani din comuna Câineni, județul Vâlcea, după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea, în formă continuată și în formă de recidivă, a infracțiunilor de acte sexuale cu un minor, mai precis cu o fată ce acum are vârsta de 16 ani. El a comis aceeași faptă și după ce a fost condamnat într-un prim dosar, până când magistrații au decis să-l trimită la pușcărie. Astfel că, ieri, 12 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Postului de Poliție Câineni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au dus la îndeplinire mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Brezoi, tânărul fiind transferat la penitenciar.

“Persoana în cauză a fost condamnată pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale) și în stare de recidivă postcondamnatorie, cu o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și o lună închisoare, în regim de detenție.

Acesta a fost identificat și reținut în vederea încarcerării în Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ