PNL VÂLCEA: Pași importanți pentru drumul expres care va lega municipiul Râmnicu Vâlcea de viitoarea autostradă Pitești – Sibiu

Ca urmare a faptului că în data de 03 noiembrie 2022, Compania Nationala de Administrare…

Ca urmare a faptului că în data de 03 noiembrie 2022, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către SICAP documentația în baza căreia se va realiza studiul de prefezabilitate pentru drumul expres care va lega municipiul Râmnicu Vâlcea de viitoarea autostradă Pitești – Sibiu, CNAIR S.A. anunță printr-un comunicat oficial că la închiderea perioadei de depunere a ofertelor pentru realizarea respectivului studiu de prefezabilitate erau înscriși doi ofertanți.
Este vorba despre Like Consulting SRL și TQM Management SRL; ambele firme sunt românești și sunt specializate în consultanță și proiectare pentru infrastructura rutieră.

Urmează să se finalizeze procedura de atribuire prevăzută de lege și să fie întocmit studiul propriu-zis într-o perioadă de 8 luni de la încheierea contractului. După ce CNAIR S.A. va valida proiectul de prefezabilitate, compania va încredința către SICAP documentația pentru atribuire prin licitație publică a proiectului de fezabilitate.

Perseverența de care dau dovadă în fiecare zi reprezentanții liberali ai cetățenilor vâlceni în Consiliul Județean și în Parlament, este confirmată de astfel de măsuri luate în beneficiul fiecăruia dintre noi.

Îi asigurăm pe vâlceni că vom urmări în continuare realizarea acestui proiect și vom lucra cu hotărâre în beneficiul comunității noastre prin realizarea proiectelor de interes public.

Filiala PNL Vâlcea