Bătaie în trafic la Horezu. Victima este un jandarm…

Un jandarm în vârstă de 38 de ani a fost agresat în plină stradă la…

Un jandarm în vârstă de 38 de ani a fost agresat în plină stradă la Horezu, după o șicanare în trafic. S-a întâmplat la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, în fața unui magazin din orașul Horezu. Dacă inițial s-a anunțat că în conflict sunt implicați mai mulți bărbați, în final polițiștii au stabilit că au fost doar două persoane.

În urma anchetei polițiștilor Poliției orașului Horezu s-a stabilit că cei doi șoferi s-au șicanat în trafic. La un moment dat, jandarmul (care se afla în timpul liber, se pare) a staționat mașina în fața unui magazin din oraș, fiind urmat de celălalt șofer. Atunci a început bătaia, cel care a fost lovit cu pumnii în zona capului și corpului a fost jandarmul. Mai mult, lui i-a fost distrusă și mașina.

“Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a orașului Horezu, pe baza unei neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și a corpului, distrugând- i totodată, luneta și oglinda din partea dreaptă a autoturismului și tulburând ordinea și liniștea publică.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

De asemenea, a fost luată măsura reținerii față de bărbatul în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propuneri legale” – precizează, într-un comunicat de presă, IPJ Vâlcea.