Angajații Poliției Române, cu pantalonii “rupți în fund”… la propriu (FOTO)

Sindicatul Europol a dezvăluiri, azi, 30 ianuarie 2023, printr-o postare pe Facebook, că, după doar…

Sindicatul Europol a dezvăluiri, azi, 30 ianuarie 2023, printr-o postare pe Facebook, că, după doar o lună de folosire, noile uniforme au început să se deterioreze. Pantalonii se rup “în fund” la propriu, iar jachetele se uzează de zici că sunt purtate ani întregi. Sindicaliștii contestă calitatea materialelor folosite pentru confecționarea uniformelor de polițiști.

“De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme pe care Poliția Română vrea să o achiziționeze. De la licitații anulate și până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenții școlilor de agenți de poliție au primit în 2022 noua uniformă.

Materialele folosite nu corespund cu cele prezentate, iar colegii semnalează deja situații în care la o lună de la utilizare pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripțiile cu <Poliția> s-au dezlipit.

Se pare că nici după 20 de ani, instituția în numele căreia ne sacrificăm zi de zi nu este capabilă să facă un mic efort și să se asigure că zecile de milioane de lei destinate noii uniforme sunt cheltuite legal și eficient” – informează Sindicatul Europol.