East 17 și Mr. President vor cânta anul acesta la Râmnicu Vâlcea

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival au început deja, iar biletele…

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival au început deja, iar biletele au fost puse în vânzare. Cel de-al doilea sezon de We Love Music Festival se va desfășura tot pe Platoul Fețeni din municipiul Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august 2023. Festivalul se anunță a fi unul de zile mari, artiști internaționali de marcă vor urca pe scena din orașul nostru. Organizatorii au dezvăluit deja primele nume de vedete care urmează să urce pe scenă: East 17 și Mr. President.

În total, anul acesta, 20 de artiști vor urca pe scenă și vor face senzație cu hiturile lor, anunțându-se o nouă ediție de colecție a festivalului We Love Music.

Prima ediție a acestui fetsival a adunat 20.000 de spectatori, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele două scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele patru zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară.

Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris în cuvinte.