Au rămas pietoni după ce au fost prinși conducând cu peste 130 km/h în Râmnicu Vâlcea

436 de amenzi au aplicat polițiștii din Vâlcea, zilele trecute, pentru depăşirea cu mai mult de…

436 de amenzi au aplicat polițiștii din Vâlcea, zilele trecute, pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, iar 72 dintre șoferi au rămas și fără permis de conducere, fiindu-le reținut în vederea suspendării drepturilor de a conduce pe drumurile publice. Printre vitezomanii depistați, Poliția Vâlcea atrage atenția asupra a doi șoferi ce au fost prinși conducând pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea cu viteză de peste 130 km/h.

În data de 2 martie a.c., un tânăr de 24 ani, domiciliat în localitatea Budești, a fost surprins în trafic de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un vehicul în municipiul Râmnicu Vâlcea, cu o viteză de 133 de km/h pe un sector de drum limitat la 50 de km/h. În acest sens, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, pe o perioadă de 120 de zile.

La data de 3 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat în trafic, un bărbat de 41 de ani, domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un vehicul în municipiul Râmnicu Vâlcea, cu o viteză de 130 de km/h pe un sector de drum limitat la 50 de km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, pe o perioadă de 90 de zile.

foto ilustrativ