Tâlhării în Râmnicu Vâlcea. Suspecții, mascați și înarmați cu arme albe, au atacat trei tineri

Tâlhării la drumul mare în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe podul de fier de peste râul…

Tâlhării la drumul mare în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe podul de fier de peste râul Olănești. Totul s-a întâmplat la începutul lunii martie, când doi bărbați cu măști pe cap și înarmați cu arme albe au amenințat trei tineri și i-au forțat să le dea bunurile ce le aveau asupra lor. Suspecții au fost identificați ieri, 21 martie 2023, când anchetatorii i-au “vizitat” la domiciliu și i-au încătușat.


“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în urma unor percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore, 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la începutul lunii martie, în 2 nopți la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olănești, persoane mascate și sub amenințarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la 3 tineri, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La data de 21 martie a.c., în baza probatorului administrat în cauză, cele 2 persoane bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, iar astăzi, 22 martie a.c., magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus, față de acestea, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată” – informează Poliția Vâlcea.