S-a deschis librăria Cărturești la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Începând cu 13 aprilie, pasionații de lectură, muzică și filme pot găsi o varietate de oferte de titluri de…

Începând cu 13 aprilie, pasionații de lectură, muzică și filme pot găsi o varietate de oferte de titluri de toate genurile la librăria Cărturești, din cadrul Shopping City Râmnicu Valcea.

Spațiul dedicat librăriei se află la parterul centrului comercial, se întinde pe o suprafață de 180 mp și găzduiește pe rafturi peste 8000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o varietate de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. 

Odată cu inaugurarea librăriei Cărturești în centrul comercial, vizitatorii Shopping City Râmnicu Vâlcea și îndrăgostiții de carte de toate vârstele beneficiază de oferte promoționale. 

Astfel, în perioada 13 aprilie – 1 mai sunt anunțate reduceri de 20% la o selecție de cărți, în limita stocului disponibil, cu Buletinul de Cărturești, precum și premii surpriză pentru primii 1000 de clienți.

Totodată, în perioada 4 aprilie – 1 mai, clienții centrului comercial vor beneficia de promoții suplimentare în rețeaua Cărturești, pe baza aceluiași Buletin de Cărturești. Acestea includ Autorul lunii: Irvin D. Yalom, lecturi și accesorii pentru timp liber, precum și Manga of the Month: Bleach / Tite Kubo.