Intervenții ISU Vâlcea în ziua de Paște: arbore lovit de trăznet, pasăre salvată și accidente rutiere

Un bilanț al intervențiilor ISU Vâlcea din prima zi de Paște (perioada 16 aprilie, ora…

Un bilanț al intervențiilor ISU Vâlcea din prima zi de Paște (perioada 16 aprilie, ora 07.00 – 17 aprilie, ora 07.00) arată că echipajele SMURD au intervenit în 11 situații de urgență, pompierii au stins 2 incendii și au intervenit în alte 4 misiuni.
Astfel, angajații ISU au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu la un arbore afectat de trăznet în localitatea Băile Govora, pe strada Tudor Vladimirescu, dar și pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un cos/canal de fum și evacuarea gazelor fierbinți în localitatea Berbești, strada Pasarei.
Mai mult, salvatorii au mai avut următoarele intervenții: transport persoană obeză – aproximativ 270 de kg aflată în hipoxie – saturație 50%, de la domiciliu la UPU Vâlcea din localitatea Bujoreni, strada malul Alb; salvarea unei păsări captive într-un element metalic desprins din învelitoarea unei locuințe în municipiul Drăgășani, str. Tudor Vladimirescu; asigurare măsuri PSI la un accident rutier petrecut în comuna Șirineasa, sat Șirineasa, DJ 677F; asigurare măsuri PSI accident rutier în localitatea Păușești Măglași, str. Valea Cheii, DJ 651.