INCREDIBIL! A născut în toaleta unui centru comercial din Râmnicu Vâlcea, a băgat copilul într-un sac și l-a abandonat în parcare

S-a întâmplat azi, 27 aprilie a.c., la Dedeman Râmnicu Vâlcea. Cel care a sunat la…

S-a întâmplat azi, 27 aprilie a.c., la Dedeman Râmnicu Vâlcea. Cel care a sunat la 112 a fost un bărbat, sesizând faptul că într-un grup sanitar al spațiului comercial este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, din comuna Muereasca, care ar mai avea acasă încă 3 copii.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.